Om meg

Jeg heter Malin Fors og er dr.philos. og psykologspesialist i klinisk psykologi med psykoterapi. Til daglig arbeider jeg på voksenpsykiatrisk poliklinikk (VPP) i Hammerfest og som førsteamanuensis på UiT, Norges Arktiske universitet. Jeg driver også med forskning på deltid. Moderne psykodynamisk psykoterapi er min hovedinteresse.

I 2016 vant jeg den amerikanske psykologforeningens forfatterpris, Tabin Book Proposal Award, for boken A Grammar of Power in Psychotherapy. Boken kom ut i mai 2018. Den har også blitt til en undervisningsfilm for den amerikanske psykologforeningen, APA. Jeg har vart gjesteforelser for profesjonsstudiet i  psykologi på Göteborgs universitet i 16 og har undervist på en rekke Skandinaviske universitet:  Lund University, Stockholm University, Örebro University, Mid Sweden University, Ericastiftelsen Stockholm, SAPU Stockholm and Institute for Psychotherapy Oslo. Jeg er lærer på obligatorisk program Norsk Psykologforenings psykodynamiske spesialisering og er også ekstern sensor for den svenske psykologforeningens spesialistprogram, der jeg fagfellevurderer spesialistoppgaver.

I perioden 2009–2012 hadde jeg verv i Helse Finnmarks kliniske etikkomité. Våren 2020 ble jeg valgt til Erikson Scholar ved Austen Riggs Center, MA, USA og i 2021 ble jeg tildelt Forskningsprisen av Finnmarkssykehuset og 2022 vant jeg Stiftelsen SAPU:s forfatterpris.

Min artikkel om geografisk narsissisme finner du her.

Vil du bestille boke, send meg en epost malin@malinfors.no

Du kan også lese mer om den på APAs blogg eller bestille et eksemplar for å evaluere den som mulig kurslitteratur. Boken er akkurat oversatt til svensk for Studentlitteratur.

Du kan lese mer om dvd-en og bestille den her .
(Kun for helsepersonell). Det finnes en trailer på YouTube som alle kan se (ikke kun helsepersonell).